0

С ледващият мач на Тервел Пулев ще бъде в Лас Вегас на 10 април, обяви боксовата библия Boxrec. Засега обаче все още не е ясен противникът на българина, като в момента текат преговори и всеки момент се очаква да бъде обявено името на опонента на бронзовия медалист от олимпиадата в Лондон 2012. Галавечерта ще бъде в Westgate Hotel & Casino, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

Както е известно, Тервел трябваше да излезе на ринга на 23 февруари в столицата на Танзания Дар-Ес-Салам. Тево трябваше са се бие срещу Алфонс Мчумиатумбо, но цялата гала вечер пропадна. Преди две години Тервел се би в Танзания, като победи Викапита Мероро именно в Дар-Ес-Салам.

За последно Тервел се боксира през май миналата година срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов. В Ингълууд, Калифорния българинът отстъпи с 0:3 съдийски гласа в мач, който можеше да му отвори вратите и за битка за един от големите пояси на полутежка категория. Тервел проведе силен двубой, в който обаче бе надигран от изключително опитния и рутиниран руснак.