0

Н а 7 декември Махмуд Чар ще се изправи срещу Кубрат Пулев, за да защитава титлата си на Световната боксова асоциация (WBA). Двамата трябваше да се бият на 30 март в София, но битката им пропадна поради контузия на германеца. Днес двамата дадоха съвместна пресконференция в София, на която Чар показа самочувствие и заяви, че той е шампионът и идва за победа. "Радвам се да съм отново в София. Миналия път обещах да се върна, за да се проведе този мач с Кубрат Пулев, който е прекрасен спортист и шампион. Надявам се да се получи добър двубой на 7 декември. Аз съм шампионът и идвам за победа. Освен спорт, това е и бизнес", започна Чар.

"Аз съм диамантът и ставам все по-твърд с времето. Няма как той да ме пречупи. Дори не мисля, че срещу мен ще издържи и шест рунда. Мачът е 12 рунда и всичко може да се случи. Аз ще му дам някои трудни уроци. Това ще бъде последния му мач и след него ще може да се пенсионира спокойно. На ринга няма респект", показа самочувствие Чар. След това той се обърна директно към Кубрат.

"Ще ти помогна да станеш баща на пълен работен ден. Да се върнеш вкъщи, да се грижиш за жената и децата и да се радваш на семейството си", закани се той.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX