0

Т е са близначки, те са изключително популярни и атрактивни, те биха шута на баскетболната топка, за да гонят кариера в кеча – във WWE.

Хейли и Хана Кавиндър, които имат милиони последователи в социалните мрежи и сочни рекламни договори, напускат баскетбола, за да пробият на ринга във вселената WWE (World Wrestling Entertainment). Сцената, която бе трамплин към славата на Скалата, Ледения Стив Остин, Джон Сина и други колоси на кеча.

Хейли и Хана Кавиндър, сестри близначки, зарязаха колежанската баскетболна лига в Съединените щати NCAA, за да дебютират във WWE.

Източници, консултирани от списание „People“, открехват, че 22-годишните красавици все още не са подписали да се борят във WWE. Те ще трябва да заслужат това през програмата NIL (Next In Line), в която се записаха през 2021 г.

„Вълнуваме се за нашето бъдеще в WWE. Обичаме я“, признаха Хейли и Хана в шоуто „Добро утро, Америка“.

Двете се отказаха от последната си година в NCAA: “Започва нова глава в живота ни“, обявиха Хейли (средно 12,2 точки на мач) и сестра й Хана Кавиндър (3,8 точки), които имат повече от 4,5 милиона последователи в TikTok. 

Кечът е по-секси от баскетбола

 Кечът е по-секси от баскетбола
twitter

Те обявиха, че ще се откажат от петата си година на участие в колежанския баскетбол и ще изоставят NCAA, след като помогнаха  да вкарат Университета в Маями в елитната осмица на March Madness.

През 2022 г. те сключиха над 40 договора за спонсорство за близо 1,7 милиона долара с компании като Victoria's Secret, Boost Mobile или Raising Cane's, повече от всяка друга баскетболна звезда.