0

М МА боецът Конър Макгрегър не е човек, който се отличава с особена дискретност и последният пример за това е празнуването на 34-ия му рожден ден в Ибиса.

„Балеарските острови са наистина великолепни!“, увери той преди дни в публикация, в която шумно обяви, че именно там възнамерява да организира купон и да се наслади на няколко дни релакс.

Ирландецът не е жалил средства, за да може както семейството, така и гостите му да се насладят на рождения му ден. Като начало, по-рано през седмицата, Макгрегър обяви, че е купил две чисто нови яхти: Prestige 750 и Tecnomar Lamborghini 63.

И двете луксозни придобивки се оценяват на повече от 3 милиона евро. Докато първата е по-класическа яхта с няколко кабини и палуби, то Lamborghini е звяр с 4000 к.с.
По думите на Стефано Доменикали, бивш директор на Ferrari във Формула 1 и доскорошен главен изпълнителен директор на Lamborghini, въпросната яхта на Макгрегър е истинско чудо. „Ако трябваше да си представя Lamborghini на вода, това щеше да е моето виждане“, каза Доменикали.

Освен това ирландецът нае самолет, за да могат всички негови близки да бъдат на рождения му ден.