0

Н овак Джокович, който днес излиза за третата си купа от „Ролан Гарос“ срещу Каспър Рууд (Нор), разчита на вълшебно копче в течение на целия турнир.

Изобретателят му - италианецът Фабио Фонтана, обясни, че неговата технология лекува също мигрена, множествена склероза, Алцхаймер и Паркинсон.

„Джокович вече беше шампион, преди да се срещнем, но благодарение на нашата лазерна технология Taopatch тялото му сега получава 24/7 светлинна храна, която му позволява да бъде още по-силен и да стои далеч от травмите. „Малкото копче“, което видяхте на гърдите му, когато си сменяше фланелката, е само част от системата - има и второ на гърба му, на важно място до седмия прешлен“, обясни Фонтана, който е критикуван като „модерен магьосник“, но върти фирма с 20 служители и 3 млн. евро оборот.

Самият Ноле обясни, че устройството го прави непобедим като Айрънмен и това се видя в полуфинала срещу Карлос Алкарас. В него 20-годишният испанец загуби заради крампи, а 36-годишният сърбин спечели. Днешният му съперник Каспър Рууд е на 24 г. и стигна до трети финал в последните пет турнира от Големия шлем след 6:3, 6:4, 6:0 над екзекутора на Григор Димитров - Александър Зверев.