0

Б разилският модел Жозел Бюндхен продължава да натрива носа на своя съпруг Том Брейди, с когото са в тежка процедура на развод. 

Тя се появи щастливо усмихната, яхнала гърба на някогашния приятел на Том – Антонио Браун, който с нескрито злорадство троли голямата звезда на американския футбол.

Браун пусна кадрите в своя Snapchat точно преди Buccaneers на Брейди да се изправят срещу Пантерите в Каролина. Паметливи веднага загряха, че става дума за стара снимка на Брейди и Жизел, която Антонио Браун е обработил с фотошоп, наложил своята върху главата на Том.

Браун обаче не спря дотук, защото защото след като Бъкс на Брейди паднаха от скромните „пантери“, Антонио отново се изцепи в социалните медии, за да се гаври с Том.

Двамата бяха добри приятели - всъщност Брейди остави бившата звезда да живее с него и Жизел, когато двамата се събраха за първи път в Нова Англия, и след това отново в Южна Флорида.

Но изглежда, че тази идилия е приключила, а сега Браун се наслаждава на ядовете на Том Брейди, една от най-големите спортни суперзвезди на Америка.