0

З а мнозина Майк Тайсън е не само боксова икона, а и най-великият шампион в тежка категория на всички времена, с единствен съперник Мохамед Али. Видео на поредната тренировка на Железния Майк отново възбуди духовете и предизвиха възхищение и страхопочитание – Тайсън атакува като кобра и удря като парен чук и на 56-годишна възраст.

Тайсън разкри, че страда от ишиас, който, когато избухне, го оставя неспособен да говори, като наскоро феновете се загрижиха за състоянието му. Опасенията им се засилиха от кадри как го бутат в инвалидна количка на летище в Маями, а в интервюта той бе видян да използва и бастун.

Но видеото, на което той бушува на ринга по време на тренировка и изглежда свиреп, както в най-добрите си години, обнадежди неговите почитатели. 

Един от тях отсече: „Майк Тайсън може да е в топ 10 на бокса в тежка категория днес.“ Втори подхвърли: „Мъчно ми е за горкия човечец, който държи подложките.“ Трети се възхити: „Абсолютна машина!! Силата, скоростта и издръжливостта са умопомрачителни.”