0

В неловка ситуация изпадна на сватбата си в неделя английският национал Анди Керъл.

Само 10 дни преди екстравагантната церемония в петзвездния хотел „Четири сезона“ в Хемпшир футболистът осъмна с две чужди жени след ергенското си парти в Дубай.

В крайна сметка дългогодишната му партньорка Били Мъклоу преглътна обясненията, че нападателят на Уест Бромич е бил пиян и само е заспал в приятна компания на блондинки. Този епизод се превърна във водеща новина на жълтите издания на Острова и затова, когато служителят, който бракосъчета Анди и Били попита дали някой знае причина двойката да не се ожени, гостите избухнаха в шумен смях.

„Младоженците бяха много стегнати, когато се срещнаха пред олтара, но след въпроса на длъжностното лице се присъединиха към смеха и атмосферата се промени“, разказаха очевидци на случката пред „Сън“, а когато бяха обявени за съпруг и съпруга, присъстващите избухнаха в оглушителни аплодисменти.
Елегантната сватба, решена изцяло в бяло, се състоя в градина от XVI век. Поканените пиха шампанско по 100 паунда бутилката, а стаите в хотела, в който се състоя приемът, стрували 1675 паунда на вечер.

Цялата веселба беше на път да бъде отменена, след като 33-годишният Керъл прекара 17 часа в бар, а след това се събуди гол до мениджърката на заведението Тейлър Джейн Уилки (27 г.) и фитнес инструкторката Фийби Роб (26). На сутринта Тейлър публикува уличаваща снимка, а Били напусна дома им с Анди в Есекс и се скри при родителите си, докато реши как да постъпи. Тя дори свали диамантения пръстен за 200 000 паунда и обяви, че не е в настроение да се омъжи. Съкрушената риалити звезда обаче реши да преглътне обидата и да каже „да“ на Керъл, за когото е сгодена от 2014 г. През това време тя го дари със синове Арлоу (7) и Улф (4), както и с дъщеричка Марвел. От предишна връзка играчът има още две деца – 12-годишната Емили и Лукас, на 11 г.