0

Т очно 10 години след първата си сватба нападателят на Лацио и Италия Чиро Имобиле отново се ожени. Голаджията потвърди обещанията си за вярност пред своята съпруга Джесика Мелена на издържана в бяло церемония.

В такъв цвят бяха облечени не само младоженците, четирите им деца, които играеха ролята на шаферчета, но и гостите. „На 23 май 2014-а си казахме „да“. Днес, след 10 години, ние сме тук, за да отпразнуваме това, което сме били до момента, и да подновим обещанията си за любов за следващите безкрайни години“, написа италианската моделка в Инстаграм.

34-годишният Чиро и Джесика (33) са заедно от 12 г., след като се запознават в Пескара, където печели с отбора на Зденек Земан шампионата в Серия Б. Било любов от пръв поглед, като Мелена нито знаела кой е Имобиле, нито се интересувала от заниманието му.

Сега двамата се радват на дъщерите Микела (10 г.) и Джорджия (8), както и на синовете Матиа (4) и Андреа (1). По въпроса дали иска още деца от любимия си Мелена призна, че би било хубаво, но не може да ражда повече. “Последната година бе трудна за мен след инцидента с Чиро и момичетата. Тогава бях в депресия, бях напълно празна“, разказа красавицата по повод случая, когато автомобилът на футболиста бе отнесен от минаващ трамвай в Рим. Относно връзката си с Имобиле тя призна: „Страхотен екип сме. Работата му го отвежда далеч, но когато е у дома, той е отличен съпруг и баща. Правим всичко заедно също и защото гледането на четири деца изисква страхотно ангажираност, но да знае, че съединението прави силата“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Сред поканените на повторната сватба бе и крилото на Лацио Матия Дзакани, а до него беше жена му – сексбомбата Киара Насти. Тя е в напреднала бременност с второто им дете, което ще е момиче. Синът им Тиаго дойде на бял свят през ноември 2022 г., а негови кръстници са Чиро и Джесика. „Много сме щастливи, че ви избрахме за негови духовни наставници заради хората, които сте, ценностите, които въплъщавате, и усещането за семейство, което давате. Обичам ви, приятели“, написа Киара, която на 20 юни ще отпразнува година брак с Дзакани.