0

Н еймар гушна второто си дете. Дъщеря му Мави се роди в 00:21 часа на 6 октомври и направи чудо – събра неверния си татко с мама Бруна.

Красивата половинка на нападателя постъпи в клиника в четвъртък, за да даде нов живот няколко часа по-късно. Заради щастливото събитие националът на Бразилия бързо-бързо долетя в родината, след като във вторник игра и вкара гол за своя Ал Хилал при победата с 3:0 над иранския Насажи Масандаран в Шампионската лига на Азия.

„Нашата Мави дойде, за да запълни живота ни. Добре дошла, дъще! Вече си много обичана, благодарим, че избра нас за твои родители“, написа изпълнената с щастие Бруна, която в името на бебето за пореден път прости на футболиста.

Неймар сгази здраво лука преди по-малко от месец, когато бе засечен с две наведнъж в нощен клуб в Барселона. Оказа се, че едната е преспала с него по време на световното първенство в Катар. Бруна се ядоса и обяви, че е дълбоко наранена. Сега явно е забравила всичко, защото грее до любимия си и Мави.

За удобство на своите най-мили Неймар избра скъпа нова клиника, отбелязват медиите в Бразилия. Родилният дом на 27 етажа беше открит през 2022-ра и има 173 легла, от които 21 за рискови бременности.

Президентският апартамент, в който се настини Бруна, струва 2300 долара на ден. В него има и отделна стая за придружители. Към залата за раждане пък има помещение, в което могат да се настанят до 10 души. Докато чакат появата на новия живот, ги обслужват вежливи сервитьори. Има и скрити камери, които запечатват първите реакции на семейството. На покрива на сградата пък има винарска изба.

След появата на Мави честитките не закъсняха. Публикацията за раждането на второто дете на Неймар събра над 12 милиона харесвания за по-малко от 10 часа. Много щастлив, че вече е батко, е и 12-годишният син на играча Давид Лука.