0

Л ионел Меси мина границата от 500 милиона последователи в Инстаграм и отпразнува внушителното число със своите фенове. Световният шампион с Аржентина и осемкратен носител на „Златната топка“ може да се похвали с втория най-популярен акаунт в света.

Асът на Интер Маями е и личността с най-много последователи, която живее в САЩ. 36-годишният Меси държи рекорда за най-харесвана снимка в социалната мрежа - тази, на която държи световната купа в Катар 2022, събра 75,5 млн. лайка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

№1 в Инстаграм е колегата на Лео - Кристиано Роналдо, който е следван от внушителните 662 млн. души. По-нататък в класацията са две американки - 31-годишната певица и актриса Селена Гомес с 429 млн. последователи и 26-годишната риалити звезда, модел и бизнес дама Кайли Дженър с 400 млн.

Любопитното е, че многодетните половинки на Роналдо и Меси също жънат страхотни успехи в Инстаграм. Джорджина вече се радва на 57,5 млн. последователи, а Антонела Рокуцо - на 39,6 млн., като всеки техен пост им носи хиляди долари.

Знойната Джорджина обра точките на Седмицата на модата в Париж, където се появи в специална рокля на ревю на марката Vetements.

Испанката демонстрира изключително оригинален тоалет, чиято горна част започваше като фланелка на Роналдо от годините му в Манчестър Юнайтед, но с подпис и специално посвещение от настоящия играч на Ал Насър. Яркочервената рокля завършва с дълъг шлейф, а на гърба й пише: „За любовта на живота ми, Джорджина и Vetements“, подписано от Кристиано Роналдо.

Според експертите творението е истински пример за Blockcore - ново направление в модата, което съчетава спортния стил с градския гардероб.