0

С тарата вражда, ръжда на хваща. Доказаха го двама бивши футболни национали – на Сърбия и на Босна и Херцеговина.

Седем години след грандиозния любовен скандал Душко Тошич и Огнен Вранеш случайно налетяха един на друг и се стигна до логичното – голяма патардия, за която услужливи очевидци докладваха пред светските хроникьори.

Драмата води началото си от 2016-а, когато вечно търсещата провокации певица Йелена Карлеуша сложи рога на съпруга си Тошич. Тя се пъхна в леглото на Вранеш, а за аферата им се носят легенди и до днес.

Босненският защитник през септември подписа договор с елитния сръбски Чукарички и се премести в Белград. Преди няколко дни той се засякъл в нощен бар с 38-годишния Душко, който сега се подвизава като мениджър. Той видял съперника си и ехидно се подсмихнал. Това било достатъчно Огнен, на 33 г., да подпали. Той скочил и налетял на сърбина. Двамата се спречкали, но охраната ги разтървала и попречила да стане як кьотек. Вранеш обаче не спрял да нарежда и да подканва Тошич да излязат навън и се разберат като мъже. Офертата му обаче не била приета.

Вранеш се мрази и със самата Карлеуша. След сексуалната забежка те дълго време се обиждаха публично.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OkoNas Magazin (@_okonas)

Отношенията на Йелена с Душко също не са съвсем ясни. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ през 2008-а, но оттогава непрекъснато се събират и разделят. Преди повече от година подадоха и документи за развод, но ги замразиха и не е ясно какво точно се случва.

Чувствата им май не са изстинали и Йелена ревнува. Това разкри сексбомбата Стания Доброевич. „Карлеуша ме блокира в социалните мрежи. И всичко това, защото казах в предаване, че Душко е по-хубав от сегашния национал Лука Йович“, разкри пищната брюнетка.