0

Л егендата на британското плуване Адам Пийти се сгоди.

Приятелката на 3-кратния олимпийски шампион Холи Рамзи разкри новината на профила си в Инстаграм. 24-годишната мацка показа годежен пръстен с голям диамант, а също така и пусна снимка и със своя любим, който държи ръката й. Холи е дъщеря на известния Гордън Рамзи, готвач с три звезди, станал известен преди всичко със своите телевизионни предавания.

„Предстои да се оженя за най-добрия си приятел. Наистина не мога да опиша с думи как се чувствам в момента. Все още помня колко голяма беше усмивката ми сутринта, когато се прибрах от първата си среща с теб. Благодаря ти, че позволи на малкото момиче в мен да се чувства обичано, видяно и по-щастливо от всякога. Обичам те и нямам търпение да бъда твоя съпруга“, сподели красивата наследничка на телевизионния кулинар. Отношенията й със световния рекордьор на 50 и 100 метра бруст се развиват изключително бързо, след като двамата се запознаха през миналото лято, а вече мислят за сватба.

Самият Пийти, който на Олимпийските игри в Париж спечели бронзов медал на 100 м бруст, също не скри, че е на седмото небе от щастие.

„Не мога да повярвам, че ще станеш моя съпруга. Наистина съм най-щастливият мъж на света да имам толкова мила, грижовна и красива жена до себе си. Ти изпълваш сърцето ми и даваш мир на душата ми“, отговори Пийти, който вече има тригодишен син от предишна връзка.

Именно Холи върна 29-годишния шампион в басейна. През 2023-та той бе диагностициран с депресия, като имаше сериозни проблеми и с алкохола.

Известният готвач пък приветства плувеца в своето семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

„Поздравления за това прекрасно момиче Холи Рамзи... Много се радвам за теб и Адам Пийти. Холи, гледам как ставаш жената, която си днес, твоята доброта и любовта ти са абсолютно заразни... Адам е много щастлив човек! Добре дошъл в семейството“, написа Гордън Рамзи.