0

Г олямата любов на френската футболна легенда Кристиан Карембьо – Адриана, отново остана сама на 51 г.

Словашкият томподел обяви раздялата с втория си съпруг Арам Оханян, след като преди това има 13-годишен брак с Кристиан.

Адриана напусна Карембьо, една от емблемите на Мондиал '98, през 2012-а. Тя така и не се реши да роди от него, а междувременно се запозна с френския предприемач от арменски произход Оханян, който е 17 г. по-възрастен от нея. Сватбата им бе през юни 2014 г. в Монако. Двамата заживяха в Маракеш, където той притежава най-хубавия ресторант в мароканския град “Джад Махал“. Години наред с Арам се бореха да сбъднат най-голямата мечта на Адриана – да има свое дете. През август 2018-а след дълга битка манекенката с най-дълги крака (126 см) най-накрая успя да дари живот на малката Нина.

Приказката с Оханян обаче явно свърши, защото на 27 декември Адриана написа в Инстаграм: „С натежало сърце пиша тези няколко реда. Дванадесет великолепни години, прекарани заедно. Никога не съм се смяла толкова много, колкото заедно с теб“.

Изповедта продължава така: „Нашата история беше красива и аз я обичах толкова много. Но днес решихме заедно да поемем по различни пътища. Любовта никога няма да свърши. Ти ми даде най-ценното съкровище - нашата Нина”.

Любопитното е, че Адриана все още се представя с фамилията Карембьо, а не с тази на втория си мъж или с моминската Скленарикова. Колкото до 52-годишния Кристиан, той намери щастието с ливанската скиорка Джаки Шамун (31). В Атина, където той работи за Олимпиакос, двамата отглеждат дъщерите си Гая (5) и Алесия, която на 7 януари навърши 3 г.