0

Г олямата любов на френската футболна легенда Кристиан Карембьо – Адриана, си има нов приятел.

52-годишната моделката с най-дълги крака (126 см) беше снимана от папараци на „Пари Мач“ как се целува с известния певец и актьор Марк Лавоан (61) по улиците на Париж. В началото на 2023-а Адриана се раздели с втория си съпруг Арам Оханян, след като преди това има 13-годишен брак с Кристиан.

Години наред с Арам се бореха да сбъднат най-голямата мечта на словачката – да има свое дете. През август 2018-а след дълга битка блондинката най-накрая успя да дари живот на малката Нина. Адриана напусна Карембьо, една от емблемите на Мондиал '98, през 2012-а. Тя така и не се реши да роди от него, а междувременно се запозна с френския предприемач от арменски произход Оханян, който е 17 г. по-възрастен от нея. Адриана все още се представя с фамилията Карембьо, а не с моминската Скленарикова. Колкото до 53-годишния Кристиан, той намери щастието с ливанската скиорка Джаки Шамун (32), от която се радва на две дъщери.

Забавното е, че на 4 май Адриана, която наскоро издаде автобиографична книга, разкри, че е тайно влюбена в Марк Лавоан в шоуто 50' Inside. Тя каза на журналистката Изабел Итюрбюрю: „Влюбена съм в този човек. Той не знае! Настръхвам от гласа му се насълзявам от гласа му - сякаш с песните си говори на мен“.

Лавоан има три брака зад гърба си, като последният – с романистката Лин Папен завърши през 2022 г. Преди това 23 г. бе женен за интериорната дизайнерка от полски произход Сара Понятковски, от която има три деца. Първата му съпруга бе американската манекенка Денис Паскал (починала от рак през 2017), от когото е най-големият син на Марк – Симон (38).