0

Ф ИФА направи удара на годината.

В редиците на световната централа се вля Адриана Лима. На 41 и с три деца тя пое нов ангажимент – стана първият глобален посланик на феновете.

„Когато срещнеш Адриана, веднага усещаш нейната топлина и добрина. Тя е общителна, лесно допуска до себе си и има голяма страст за нашия спорт“, заяви президентът на ФИФА Джани Инфантино. „Тя живее и диша с футбола. Затова и ще е идеалната връзка между ФИФА и феновете по цял свят“, допълни шефът.

Супермоделът вече показа, че няма да стои със скръстени ръце и започна работа. Тази вечер тя ще връчи наградата на феновете по време на галата ФИФА The Best в Париж. Целият свят очаква голямата статуетка за най-добър през 2022-а да отиде при Лионел Меси, който изведе Аржентина до световната титла. Претенденти бяха още Килиан Мбапе и Карим Бензема.

„Произходът ми е повече от скромен, аз съм футболен фен. Чест е, че ФИФА избра именно мен за свой глобален посланик. Благодаря за възможността да помогна на феновете да се доближат още повече до играта“, заяви красавицата от Бразилия, която в края на декември дефилира на ревю в Катар, част от световното първенство.

Тогава Адриана отнесе много критики заради външния си вид, след като под бялата й рокля ясно личаха тлъстини. „Все пак това е жена, родила през септември“, защитиха я ревностните й фенове.

Бебето Циан е третото за Лима и първото й момче. Тя има две дъщери от брака си с бившия сръбски баскетболист Марко Ярич. Валентина вече е на 12, а Сиена – на 9. „Циан е цветът между зелено и синьо във видимия спектър на светлината. Цветът на водите на Бора Бора и Малдивите – места, които са в списъка за посещение на моето семейство. Циан вече е любимият ни цвят, цветът на очите на нашето момче“, написа един от най-известните ангели на Victoria's Secret. Баща на нейното трето дете е продуцентът Андре Лемерс, с когото моделката има връзка от 2021-ва.