0

А ндре Агаси, който по принцип рядко говори за брака си с Щефи Граф, разкри душата си пред „Евроспорт“. 53-годишната тенис легенда е официален гост на Australian Open, където има 4 титли, колкото и германската си половинка. Двамата са семейство от 2001-ва и се радват на син Джейдън (22) и дъщеря Джаз (20). Новата им страст в Лас Вегас е играта на пикълбол (комбинация от тенис, бадминтон и тенис на маса), която Андре обожава и вече е запалил жена си. „Тя ме побеждава във всичко, както винаги е било - отчете осемкратният шампион от Големия шлем. - Перфектно е. Аз обичам да удрям топки, а тя - да тича“.

Относно навиците им американецът призна: „Харесва ни да прекарваме сутрините си заедно. Щефани не се нуждае от будилник - тя е будилникът. Това е немска точност, немска задълбоченост. Тя винаги е навреме. Скача между 5:30 и 6 сутринта всеки ден, а аз - само няколко минути по-късно. Започвам деня малко по-спокойно, но тя е в страхотна форма рано сутрин.“

Между 13 и 16 юни звездите пристигат в Румъния, за да изиграят демонстративен мач в рамките на Спортния фестивал с наслов “Неразказан спорт", който ще се проведе в Клуж-Напока.