0

Ф утболната звезда Серхио Агуеро сложи точка на 4-годишната си любов със София Калцети. Новината потвърди самият той в Туитър, където на въпрос дали с красивата блондинка са скъсали Кун потвърди: „Разделихме се, да. Засега си дадохме малко време за себе си, по-късно ще видим“.

„В момента съм по-сам от всякога“, допълни 35-годишният Агуеро, който през 2021-ва прекрати кариерата си заради проблем със сърцето.

Първата индикация, че отношенията му със София (27) са се пропукали, се появи на 27 юни. Тогава бившият нападател на Атлетико (Мадрид) и Манчестър Сити изтри всичките си общи снимки с Калцети в Инстаграм. Останаха само тези кадри, на които двамата са заедно със сина на Кун от брака му с Джанина Марадона - Бенхамин. 14-годишното момче е живото доказателство, че кръвта вода не става, защото вече вкарва голове като татко си и великия си дядо Диего Армандо Марадона. Серхио и Джанина бяха женени 4 г., преди да се разведат през 2012-а.

С Калцети играчът се запознава в ресторант в родния им Буенос Айрес. „Паснахме си от пръв поглед и си скъсахме задниците от смях“, ще разкаже по-късно София.

Тя признава също: „Връзката ми обаче беше проблем вкъщи, защото семейството ми имаше много предразсъдъци по отношение на футболистите. Татко ме накара да седна на едно кресло и ми обясни, че не е съгласен с решението, което взимам.“

Когато Калцети за първи път посещава Кун в Манчестър, той взима паспорта й и не я пуска да се прибере в Аржентина. Последната проява на чувства между двамата беше навръх рождения ден на Серхио на 2 юни, когато София написа в Инстаграм: „Бъди винаги много щастлив, любов моя. Обичам те“.