0

Ф утболистите на Интер имат уникалната възможност да изплакнат очи с голото тяло на актрисата Стафания Маркиона.
Сексапилната брюнетка може да се съблече само за тях, и то в съблекалнята, но при едно условие. „Ще го направя, но ако спечелят Шампионската лига“, обеща ослепителната италианка при гостуването си в предаването „Тики Така“. Тя беше попитана и ще направи ли стриптийз и при титла в Серия А. „Не, това е прекалено лесна задача. Пък и миналия сезон вече я спечелихме“, отсече Стефания.

Поставеното от нея условие наистина е трудно, тъй като Интер изтегли изключително тежък жребий за 1/8-финалите. В тях „неарадзурите“ ще се изправят срещу Ливърпул. 


Стриптийзът не е нещо ново в Серия А. Сабрина Ферили се съблече за играчите на Рома през 2001 година, след като те спечелиха шампионската титла за първи път от 1983-а и изпълниха поставеното от нея условие.

Един от играчите на Интер – Федерико Димарко, пък едва ли се вълнува много от голото тяло на Стефания, тъй като има красива и всеотдайна жена до себе си. Защитникът заведе семейството си в Дубай, където направи романтично предложение на любимата си Джулия. Хубавицата вече му роди две деца – дъщеря Клое и син Николас, а сега предстои и сватба. Щастливата половинка на футболиста се похвали с красивия годежен пръстен в профила си в Инстаграм, където има 6700 последователи.