0

Н ай-добрият ни скиор Алберт Попов обра точките в Инстаграм с най-забавната фотография под елхата.

Под кадъра, на който дъщеричката му Кая виси надолу с главата, а тази на татко й е отрязана от кадъра, алпиецът написа: „Опитвайки се да направим перфектната снимка“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Popov (@albertpopov)

Това беше първата Коледа, която 26-годишният софиянец отпразнува като баща, тъй като дъщеричката му дойде на бял свят навръх Цветница. Аби се прибра при любимите си момичета – годеницата си Деница и Кая, в навечерието на Рождество, тъй като на 22 декември кара нощен слалом в Мадона ди Кампильо (Ит), където завърши 11-и, но посрещна празника в Топ 10 на временното класиране в дисциплината.

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков също успя да пристигне при семейството си в Чепеларе за Бъдни вечер.

„Първата Коледа заедно“, написа носителят на големия кристален глобус за 2016 г., гушкайки приятелката си Райна и щерката си Дария, която се роди на 30 декември 2022 г.

На Белмекен се събраха водещите ни биатлонисти Владимир Илиев и Милена Тодорова. Там след дълго отсъствие заради ангажиментите си към националния отбор Владо прегърна малката Ивайла, която пое първия си дъх на 30 октомври. Стартовете за Световната купа се подновяват на 4 януари в Оберхоф (Гер).