0

А личе Кампело за пореден път си изпусна нервите в социалните мрежи след раздялата с футболиста на Милан Алваро Мората. 29-годишната италианка има 3,7 милиона последователи в Инстаграм и някои от тях си позволиха да я критикуват, че не е изтрила снимките си с капитана на Испания от профила си.

"От уважение трябва да премахнете общите си фотографии от юли, Алваро го направи“, призова един от феновете му, а Аличе отвърна: „От уважение не трябва да давате мнението си за такива лични и деликатни неща. Не искам да изтривам снимките, защото това е моето минало. То ме направи много щастлива и ми даде четири деца, които са целият ми живот".

Пред сп. “Ванитатис“ Аличе обясни, че с Алваро не са се разбирали за развода. „Не бързаме и в момента имам други приоритети, като например да разбера къде ще живея с децата – призна Кампело, която засега остана с трите си момчета и дъщеря си в Мадрид. - Не е вярно, че сме се преместили в Италия, въпреки че вероятно скоро ще го направя, в Милано, близо до Алваро. Имаме едни и същи адвокати и сме в страхотни отношения. И днес биха убил за Алваро Мората".