0

С ъбраха ли се Алваро Мората и Аличе Кампело, питат се в Испания.

Капитанът на Испания и съпругата му обявиха раздялата си преди около месец. Те уточниха, че много дребни спорове са обърнали каруцата, но няма намесени трети лица. Новината бе шок за феновете им, тъй като те минаваха за идеалното семейство.

Сега двамата бяха снимани заедно в Мадрид от списание Diez Minutos. Причината за срещата е първият учебен ден на близнаците Алесандро и Леонардо. Всички дошли заедно с една кола до училището, а след това нападателят на Милан и Аличе се отправили към дома им в луксозен квартал на Мадрид. „Изглеждаха много спокойни, но е важно да уточним, че нямаше целувки“, пише изданието. „Дали пък това не е първата крачка към нов съвместен живот“, чудят се в Испания.

Други медии пък продължават да нищят причините за раздялата. Слухът гласи, че всичко между Алваро и любимата му рухнало окончателно на 14 юли, когато Испания стана европейски шампион. Аличе направила голям проблем, тъй като да празнуват на терена слезли и родителите на Мората. Според нея място там имали само тя и децата.