0

Н абеденият за груб мачо и обявен за сексист Луис Рубиалес, бивш вече шеф на испанската футболна федерация заради целувката по устните на националката Ермосо пред, задвижи неочаквано бизнес с неговия лик сред футболни колекционери на стикерите „Панини“.

В портала Wallapop някои потребители се пробват да припечелят с продажбата на снимки на бившия футболист на Леванте (между 2003 и 2008 г.) на прекомерно високи цени - до 850 евро. „Стикер на Рубиалес, когато имаше коса“, рекламира своята стока един от мераклиите да се възползва от шума около Рубиалес.

Тези реликви на албумите „Панини“ са с още по-голяма стойност, тъй като някои от картите са от времето, когато бившият защитник е имал коса.

„Стикер в добро състояние на Луис Мануел Рубиалес през сезон 2004-2005, когато имаше коса“ или „Снимка на Рубиалес с коса. Перфектно състояние, никога не е вадена от албума”, гласи съдържанието на няколко обяви.

Средната цена е между пет и шест евро, но някои са с етикет 850 евро най-вече заради дългата коса на Рубиалес.
Друг потребител продава стикер на бившия президент на RFEF с коса, но от колекцията Megacracks, за начална цена от 500 евро, като е готов и на пазарлък.