0

А мериканска мечта - от №39 в тениса към порното

Тя достигна до 39-то място в световната ранглиста на тенисистките, а сега печели пари с порно снимки и видеа – американката Ашли Харкълроуд направи прехода от корта към индустрията за възрастни.

36-годишната Ашли Харкълроуд (36 години), бивша американска тенисистка, която стана номер 39 в света през 2003 г., стана през 2008 г. първата професионална тенисистка, която позира гола на корицата на Playboy.

С раждането на двете си деца Ашли Харкълроуд напусна света на тениса и реши да тръгне по нов път: този на Onlyfans. Бившата състезателка се е регистрирала в сайта с червени фенери и наскоро се похвали, че е заснела и публикувала първото си порно видео със съпруга си.

“Ако имам фенове, които са готови да похарчат пет (долара) за секси снимка, докъде мога да стигна?“,  попита в „Инстаграм“ родената в Джорджия Ашли. Въпросът й вече има отговор – нейното първо домашно порно видео: „Ето първото ми порно видео".

След развода с първия си съпруг тя се омъжи за колегата си Чък Адамс, който беше и неин треньор – двамата имат две деца Чарли и Лорета.

Изборът за публикуване в Onlyfans дойде след някои снимки на Side B, публикувани в Instagram. Кадрите получиха много харесвания, което накара Харкълроуд да се сети за Onlyfans. 

Така бившата тенисистка е реши да се впусне в нова кариера. Американката от Росвил започва кариерата си в началото на 2000-те, в тенис, доминиран от сестрите Уилямс и Мария Шарапова.

Тя не успя да пробие, най-високото й класиране бе №39 в световната ранглиста на WTA. От 2003 г., годината на най-добро класиране, тя все повече се появява в новини, които не са свързани с корта.

През 2008 г. тя беше избрана за корицата на Playboy. „Имах възможността да бъда на корицата на списание Playboy благодарение на тениса. Корицата на Playboy подчертава кариерата ми в тениса и показва свободния ми дух“, заяви тя в блога Behind the raquet.

Жест, който беше оценен и от нейните колежки, включително Серина Уилямс. “Страхотно нещо е, че някой е толкова смел и силен”, каза тя за избора на зеленооката си сънародничка.