0

А нглийският национал Бен Чилуел даде заявка да бъде новият Дон Жуан на националния отбор.

В последните няколко месеца 25-годишният защитник на Челси не се спира и сменя мацките бързо-бързо. Последната е риалити звездата Франки Симс. Двамата бяха засечени да се натискат в нощен клуб в Лондон, от който си тръгнали заедно. Компания им правели друг футболист - Деле Али, и сестрата на Франки - Деми, съобщава „Сън“.

 

Чилуел съвсем му разпусна края, след като в края на май скъса с Камила Кендра. Родената в Доминиканската република красавица е популярен модел, а също така известна като една от бившите на 7-кратния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.

Защитникът показа, че не страда много за раздялата и само няколко дни по-късно беше изловен да се държи за ръка с телевизионната звезда Холи Скарфон по време на ваканцията си в Лос Анджелис.

Най-новото му завоевание Франки Симс също е познато лице от екрана. Тя заедно с двете си сестри Деми и Клои е участничка с популярен риалити сериал на Острова. Също така е бившата любима на Рефърти Лоу, синът на актьора Джън Лоу. Връзката им беше разкрита в края на миналата година, но очевидно вече е в историята.

В края на май тя разкри, че си няма гадже в чат с феновете в Инстаграм. След това обясни, че два месеца по-рано била влюбена. „Той ми каза, че не чувства същото, но няма да ме остави сама. Ако някой не чувства същото, просто намери такъв, който го прави“, искрена бе Франки.