0

С кандалното поведение явно се превръща в неизменна част от битието на Райън Гарсия.

Този път екстравагантният боксьор попадна във водещите новини, след като бе арестуван и изведен с полиция от хотел в Бевърли Хилс.

До задържането на Гарсия се стигнало заради необузданото му поведение. По информация на TMZ боксьорът вилнял в стаята и коридора, като увредил имущество на хотела. Изглеждал неадекватно, като под въздействие на алкохол или наркотици. Той обаче оказал съдействие на дошлите да го укротят полицаи.

Случилото се е пореден епизод от хаотичния живот на Гарсия в последните месеци. Всичко започна през януари, когато съпругата му Андреа Селина роди второто им дете. Боецът веднага публикува напоителен пост, чийто смисъл бе, че прелива от щастие. Минути по-късно обаче съобщи, че се развежда с любимата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Célina (@dreacelina)

Шеметните събития около Гарсия обаче предстояха. През април той трябваше да се бие за пояса в суперлека категория при професионалистите с шампиона Девин Хейни. Дни преди мача американецът обяви годежа си с порнозвездата Савана Бонд. Тази важна стъпка го окрили и той успя да гътне Хейни. Но така и не взе пояса му, защото на кантара преди мача се оказа с повече килограми. За което и бе глобен с 1,5 млн. долара. Неприятностите не свършиха дотук. Оказа се, че Райън е дал и положителна допинг проба. Той, разбира се, отрече да е употребявал всякакви забранени субстанции. Последваха и други бурни събития. Гарсия като че ли съвсем забрави за годеницата си Савана Бонд.

Само в рамките на няколко дни той бе засечен в Маями с други жени. Първо бе заснет в компанията на инфлуенсърката Мирка Деланос. След това бе заснет на плажа с Грейс Бур, звезда в TikTok. Накрая кашата стана пълна. Боецът публикува клипче, на което е с мистериозна брюнетка, която гордо показва годежен пръстен с диамант.