0

А сът на Астън Вила Дъглас Луис явно не е от най-разкрепостените.

Бразилецът не можа да преглътне факта, че секси снимки за календар на приятелката му Алиша Леман ще станат достъпни и за други мъже и скъса с нея. Според медиите на Острова двамата влезли в луд спор след поканата да позира, но швейцарката била непреклонна и застанала пред обектива.

Дъглъс Луис и Алиша Леман, която играе за женския отбор на Астън Вила, имат връзка от една година. Още в началото на любовната им афера националката на Швейцария напусна апартамента си, за да се премести в къщата на халфа на стойност 1,5 млн. паунда в Сътън Колдфийлд, Бирмингам.

„Дъглас беше напълно поразен от Алиша. Когато тя пристигна за първи път, той каза: „Кое е това момиче?“ Той бързо я покани на среща и те станаха футболна двойка. Толкова се обичаха. Но за съжаление, тъй като Алиша стана по-търсена извън терена, започнаха да се появяват пукнатини в отношенията им. Когато я помолиха да направи календар, тя се възползва от възможността да покаже своята секси страна, но той не беше доволен. Не смяташе, че това е нещо, което тя трябва да прави“, сподели близък до двойката.

Алиша е бисексуална и преди Дъглас Луис ходеше със съотборничката си в националния отбор Рамона Бахман. Преди Астън Вила 23-годишната нападателка игра за Уест Хям и Евертън. С „чуковете“ спечели Купата на Англия през 2019 г.

Дъглас Луис подсили халфовата линия на Вила през 2019-2020, когато бе привлечен от испанския Жирона. Той взе участие в шест от квалификационните мачове на „селесао“ за световното първенство в Катар. В крайна сметка обаче селекционерът Тите реши да не го включва в групата за мондиала.