0

О свен на отличен играч Бен Чилуел си е спечелил славата и на непоправим Дон Жуан.

Затова едва ли е голяма изненада поредният му опит да привлече вниманието на някоя засукана красавица. В случая на инфлуенсъра и модел от платформата за възрастни OnlyFans Лили Филипс.

За попълзновенията на защитника на Челси и Англия разкри самата Филип. Това се случи по време на участието й в подкаста All Gains No Game.

„Знаете ли кой ми изпрати съобщение вечерта? Той играе за Челси“, разказа Филипс, докато проверяваше телефона си: „Нека погледна в директните си съобщения... Бен Чилуел“.

Тя не пожела да разкрие какво точно й е написал националът. Бе обаче категорична, че не му е отговорила и не проявява интерес към подателя на съобщението.

Интимният живот на Чилуел е любима тема на таблоидите. Особено коментирана бе връзката му в миналото с Камила Кендра, модел и бивша приятелка на седемкратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. След нея имаше афера с журналиста модел Холи Скарфон, а после и с риалити звездата Франки Симс. Навръх Свети Валентин 2023 г. Чилуел разкри любовта си към австралийката Картия Малън. Тя също е модел и има много сериозни ангажименти с марки като „Луи Вюитон“, „Прада“ и „Диор“. Малън също така води свой блог за красота и мода в YouTube, който има 485 000 абонати.

Иначе сезонът не е особено добър за Бен Чилуел. Заради контузии той записа едва 13 срещи за Челси във Висшата лига. Въпреки това попадането му в групата на Англия за европейското първенство в Германия това лято изглежда сигурно.