0

В продължение на много години Хиба Абук и Ашраф Хакими бяха смятани за една от най-солидните двойки в света на знаменитостите.

През март миналата година обаче всичко се разпадна, след като млада жена обвини аса на ПСЖ в сексуално посегателство. Оттогава актрисата и мароканският национал никога не бяха виждани заедно. Затова изненадата бе голяма, когато бяха засечени в един от елитните ресторанти в Мадрид.

С тях бе и големият им син Амин. Любопитен момент е, че в същото заведение бе и новата звезда на Реал (М) Килиан Мбапе. Голаджията е много близък със семейството от дълги години. В допълнение към всичко след хапването Хиба Абук и Амин напуснаха ресторанта с колата на Хакими. Нещо, което хвърли в смут любителите на светските хроникьори, които смятаха, че бившите не поддържат добри отношения, дори в името на двете им деца.

Бранителят започна четвъртия си сезон в ПСЖ. Абук, която спечели популярност преди време в испанския телевизионен сериал „Принцът“ пък поднови наскоро кариерата си с участие в поредицата „Ева и Никол“.