0

Ф утболистът на Пари Сен Жермен Марко Асенсио обяви с изявление, че се развежда с моделката Сандра Гарал. 28-годишният испанец мина под олтара с красавицата на 7 юли 2023-а, когато организираха пищна церемония на Майорка.

От Коледа насам обаче Марко и Сандра не бяха засичани никъде заедно, тя не отпразнува на терена спечелването на Купата на Франция, а освен това не публикуваха общи снимки в Инстаграм. Именно там играчът потвърди, че на брака им е сложен кръст.

„Считам за добре да говоря от първо лице, за да избегна спекулации, фалшиви новини или полуистини – написа бившият халф на Реал (Мадрид). - Съвсем наскоро и след известно време на размисъл Сандра и аз взаимно решихме да прекратим брака си. Изживяхме прекрасни години и искам публично да благодаря на Сандра за всичко. Тя винаги ще има място в сърцето ми като много специален човек, който ми е дал много и с когото имах удоволствието да споделям важен момент от живота си“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Garal (@ssandragaral)

Причините за раздялата не са известни, но източници, близки до двойката, твърдят, че разстоянието и новият живот на футболиста в Париж довели до разрива в отношенията им. След медения му месец дойде преместването от Мадрид във френската столица, където Асенсио планира да остане до 2026 г. От своя страна Сандра е основател на Saint Studio и е развълнувана да продължи да се развива професионално в света на архитектурата и интериора.

Двойката се запознава през 2018 г. в нощен клуб в Мадрид, където Гарал посреща гостите. Марко, който по майчина линия е нидерландец, е омаян от чара на хостесата, настанила го в най-желаното сепаре. Стига се до предложението за брак, което Асенсио готви с месеци. Той инсценира, че в дома му се снима документален филм и пред екипа пада на колене пред своето момиче на фона на песента I'll Never Love Again на Лейди Гага от „Роди се звезда“.