0

З агубеният финал на европейското първенство бе наистина болезнен удар за играчите на Англия.

Макар и трудно „трите лъва“ стигнаха миналия месец до мач за трофея. На стадиона в Мюнхен обаче трябваше да преклонят глава пред страхотния тим на Испания. Ла Фурия победи с 2:1 и за рекорден четвърти път стана първенец на Стария континент.

Наранени от поражението, звездите на селекционера Гарет Саутгейт се пръснаха по света да ближат рани. След изтощителния емоционално и физически турнири повечето от тях решиха да се възстановяват на някои от райските кътчета на планетата.

Букайо Сака бе основна фигура на турнира в Германия. Именно с негов гол Англия изравни на Швейцария за 1:1 на четвъртфиналите. После талантът на Арсенал бе точен и за успеха при дузпите. Сега Сака се е отдал на заслужена почивка. За да е релаксът пълен, той заведе гаджето Толами Бенсън в луксозен курорт в Търкс и Кайкос. Задморската територия на Великобритания е приказно място, а двамата влюбени се развличат с плуване на падъл борд и отдих пред басейна.

От снимките, публикувани от Букайо, се вижда, че дори и във ваканцията си остава професионалист и намира време да тренира.

Екзотична дестинация за отмора избра и друг от героите за „трите лъва“ Трент Александър-Арнолд. Той и приятелката му Айрис Лоу, дъщеря на прочутия актьор Джуд Лоу, са в Барбадос. Двамата се забавляват отлично, като не пропуснаха възможността да предприемат пътуване с катамаран, струващо 4000 британски лири на ден.

Романсът между звездата на Ливърпул и Айрис започна през май, след като двамата се запознаха по време на фотосесия за известна марка.

Коул Палмър влезе в историята с гола си във финала срещу Испания, който за негово съжаление не бе достатъчен за Англия. Но пък в личен план ситуацията за него е по-ободряваща. Нападателят на Челси бе забелязан да пори вълните край Ибиса в компанията на мистериозна блондинка. Някои последователи на играча я идентифицираха като Кони Грейс, маникюристка от родния град на играча Манчестър.