0

О лимпийските игри в Париж обещават да бъдат най-горещите в историята.

Ценителите на женската красота ще бъдат напълно задоволени, тъй като има изобилие от очарователни спортистки.

Оказа се обаче, че най-сексапилните жени са състезателките в Царицата на спортовете – леката атлетика. Естествено списъкът няма как да не започне с прекрасната Алика Шмид. 25-годишната блондинка ще представя Германия в женската щафета на 4х400 метра. Въпреки че това са първи игри за Алика, тя вече е добре позната на феновете най-вече заради страничните си занимания като модел. Медиите пък отдавна са я обявили за най-сексапилната спортистка в света.

Друга атлетка, която ускорява пулса на мъжката част от публиката, е състезателката по скок на височина Юлия Левченко. 26-годишната украинка няма успехите на своята сънародничка Ярослава Магучих, която наскоро подобри световния рекорд на Стефка Костадинова, но когато става въпрос за излъчване, е без конкуренция в сектора.

Левченко често радва своите последователи в социалните мрежи с предизвикателни снимки. Все пак тя е и доста опитна, след като ще бъде на третите си Олимпийски игри. Ослепителната Юлия също така е два пъти европейска шампионка до 23 г.

Канадката Алиша Нюман пък е голямата красавица в овчарския скок. Въпреки че има частични успехи, 30-годишната блондинка далеч не разчита само на спорта. Алиша е успешен модел на бельо, а също така има профил в сайта за възрастни OnlyFans.

В същото време в олимпийското село се подготвят едва ли не за оргии. Организаторите са осигурили над 200 000 презервативи. По традиция спортистите се отдават на любовни ласки, като според легендите това най-често се случва след състезанията им.