0

И ма ли нова двойка в тениса, питат се феновете на аристократичния спорт. В последните дни кортовете в Париж обикаля новината, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса може би са заедно.

Двамата публикуваха обща снимка в социалната платформа Spotifay. Нещо повече - испанката беше в ложата на световния №5 за мача му срещу Себастиан Офнер (Ав) в четвъртия кръг на „Ролан Гарос“. Макар и солидно дегизирана, тя беше разпозната от публиката бързо-бързо, за това помогнаха и лакираните й в зелено нокти. „Не разбирам защо се крие зад очила и шапка, след като всички я познават“, коментира фен в Туитър.

Самата Бадоса не участва в женския турнир в Париж, тъй като лекува контузия. За последно тя участва турнира в Рим, където отпадна в четвъртфинала от Йелена Остапенко.

Разкрепостената испанка и Циципас приеха със смях клюката за топлите  отношения. „Май трябва да искаме бонус“, намигна на Стефанос испанката, визирайки многократното споменаване на името на платформата в социални мрежи и медии из цял свят. Самата тя първо изтри от профила си селфито с гръцки тенисист, но след това отново го върна.

За Паула се знае, че наскоро се е разделила с гаджето си - кубинския модел Хуан Бетанкурт. Самата тя не се свени да говори по всякакви теми и наскоро заяви пред друг свой бивш - комика Давид Бронкано, че сексът е част от физическата й подготовка.

Стефанос пък почти не говори за личния си живот, но затова пък няма и свян да разкрия коя е старата му тайна любов. „Зареждам се за мач с филмите на Марго Роби, това определено помага“, каза в началото на участието си на „Ролан Гарос“ гъркът, който отпадна в четвъртфиналите от Карлос Алкарас. Той и преди е говорел за страстта си към австралийската актриса, която нашумя с филма „Вълкът от Уолстрийт“ на Мартин Скорсезе.