0

И спанската красавица Паула Бадоса направила първата крачка за сдобряването със Стефанос Циципас, който я заряза в началото на май. Двамата тенисисти имаха страстна връзка, която широко отразяваха в социалните мрежи, но след 1 г. се разделиха.

Сега световният №9 за първи път говори за събирането си с бившата №2. “Паула не е направила нищо лошо, нито пък аз съм направил нещо лошо – обясни 25-годишният грък. - Беше ни трудно да сме разделени и аз също преживях трудни моменти. Бих казал, че и аз не се справях много добре, защото усещах огромно напрежение в тура. За мен бе много трудно да съчетая личния и професионалния живот, като взех решение с Паула да си дадем почивка и да се разделим поне временно”.

„След 2-3 седмици осъзнах, че тя е човекът, който ме е подкрепял най-много, и когато се опита да говори с мен за среща, усетих колко силна е любовта, която имаме един към друг. Разбрах, че тази връзка, която имам с Паула, е напълно различна от всяка друга, която съм имал преди, чувствам, че тя е моят човек и се разбираме. И това придава повече стойност на всичко, което правя, и искам тя да е до мен възможно най-често. Така че се събрахме отново и това е добре за нас", заключи финалистът от „Ролан Гарос 2021“, който сега открива турнира срещу Мартон Фучович (Унг). Бадоса пък стартира с №26 в схемата срещу Кейти Боултър (Вбр).

Новата тенис двойка Яник Синер (22 г.) и Анна Калинская (25) пък бе снимана от папараци по време на романтична вечеря в Париж. Влюбените избраха ресторанта „Лангостерия“, от който се радваха на гледка към Лувъра и Айфеловата кула. В последните 4 г. шампионът от Australian Open ходеше с италианката Мария Брачини, но сега очевидно е хлътнал по дългокраката рускиня, която бе гадже на Ник Кириос.