0

Р омео Бекъм, вторият най-голям син на звездната двойка Дейвид и Виктория, вече сключва милионни договори, както мама и татко, съобщава „Сън“.

19-годишният младеж, който последва примера на баща си и стана професионален футболист, сключи личен договор с германския гигант в спортната екипировка „Пума“ за 1,2 милиона паунда.

Както е известно „Пума“ е големият местен и световен конкурент на другата фирма от германското градче Херцогенаурах - „Адидас“, чието лице бе Дейвид Бекъм.

Така с рекламния си контракт Ромео Бекъм става най-богатото от 4-те деца на семейството. Според запознати, обаче, сделката му с „Пума“ е само първата от още няколко доходоносни такива, които го очакват през следващите години.

Източник каза: „Ромео получи £1,2 милиона за сделката му да стане новото глобално лице на Puma. Той е наистина трудолюбив и амбициозен, и освен успеха на терена за Форт Лодърдейл, резервния отбор на клуба на Дейвид Интер Маями, той си създава вече име и сред рекламодателите. Сделката с Puma се надяваме да се превърне в дългогодишно сътрудничество - точно както Дейвид е работил с Adidas повече от 20 години, вероятно е Ромео да направи същото и с Puma, за която той си струва всеки цент“.

Към Ромео Бекъм интерес проявява френската дизайнерска марка Yves Saint Laurent, с която младежът бе свързан в съвместен проект през лятото.

Ромео подписа с Форт Лодърдейл през септември и е играл за клуба няколко пъти.


Той наложи името си в модната индустрия и още през 2011 г. беше обявен за 26-ия най-добре облечен мъж във Великобритания - само на осем години.

Две години по-късно той подписа първата си голяма сделка с Burberry и продължи да участва в редица кампании на британската марка.

Ромео също така е модел на фирмата за облекло Canada Goose и през януари беше на корицата на L’Uomo Vogue за първи път.

Тийнейджърът, второто дете на семейството след Бруклин (22 г.), също като батко си живее в САЩ, като пътува между Америка и Обединеното кралство, където е семейството. Круз (16 г.) и единствената дъщеря Харпър (10 г.) още са в училище.

Бруклин Бекъм живее в САЩ с годеницата си – модела Никола Пелц, и този месец стартира онлайн готварско шоу.