0

Н ай-милото писмо получи Рафиня след отпадането на Бразилия от световното първенство.

След сълзите от мъка крилото вече плаче от радост. Той и съпругата му Наталия обявиха, че ще стават родители. Красавицата е в началото на бременността си, затова и никой на стадионите в Катар не заподозря, че носи детето на футболиста. Сега го направи със снимка в социалните мрежи и пост, който озаглави: „Отворено писмо до моя баща“.

„Това бяха много интензивни и уморителни дни. Усетих емоциите, изживях ги с всички вас. Видях те, татко, да правиш всичко в името на една цел. Видях те да споделяш радостта от появата ми в живота ти. Аз, твоята мечта – още толкова мъничка. Мама всеки ден ми разказва за честния, трудолюбив човек, който си ти. Болката помага да ставаш все по-добър, това важи и за нас тримата. Гордея се с теб, татко! Не знам защо мама не спира да плаче. Трябва да сме благодарни, че стигнахме дотук. Знам, че заедно ще преживеем много хубави неща. Поздрави момчетата! Бяхте неуморни, борехте се до последната секунда. Гордея се, че съм от Бразилия. Обичаме те повече от всичко, тате“, се казва в писмото на все още нероденото бебе.

Оригиналният начин, по който Наталия избра да съобщи новината и в същото време да утеши любимия си, трогна мнозина. Сред първите, които поздравиха бъдещите родители, бяха съпругите на останалите бразилски национали. „Честито, мила! Бог да те благослови“, написа другата Наталия – любимата на вратаря Алисон Бекер.

Рафиня и Наталия се знаят още от ученици, а сега живеят заедно в Барселона, където той играе. Срещат се през 2013-а и почти 8 години са само много добри приятели преди през 2021-ва да обявят, че са започнали романтична връзка. През февруари тази година те сключиха брак, а сега очакват и първото си дете. Този месец и двамата ще празнуват рождени дни. На 14-и той става на 26, а в последния ден от годината тя ще навърши 24.