0

Н ай-щастливата новина съобщи бившият италиански футболен национал Лоренцо Инсиние. Той стана баща на трети син, който ще носи името Матео.

Заради раждането на бебето крилото напусна Канада, където играе за местния Торонто, и се прибра в Неапол. Той пропусна гостуването на Филаделфия Юниън. Мачът завърши 0:0, а неговият отбор заема шесто място. „Поздравяваме най-сърдечно семейство Инсиние и им желаем всичко най-добро“, написаха от клуба.

Появата на Матео е светъл лъч за семейството на Лоренцо, който на 4 юни ще навърши 33. Преди две години – през август 2022-ра, неговата съпруга Джени направи спонтанен аборт в шестия месец. „Загубихме дъщеря си, тя ще остане в сърцата ни завинаги“, написа тогава съкрушеният италианец, който стана европейски шампион с адзурите на Евро 2020. Този път всичко мина добре и Матео вече е в ръцете на мама и татко. Много щастливи са и батковците Кармин, който вече е на 11, и Кристиан (7 г.).

Лоренцо и Джени са заедно от времето, когато той играеше като преотстъпен в Пескара. Двамата сключиха брак в последния ден от 2012-а. Сега чернокосата хубавица е изцяло посветена на семейството си, но като младо момиче трябвало да работи като продавач в магазин за козметика, за да помага финансово на родителите си.

Сватба като от приказките пък вдигна друг бивш италиански национал – Даниеле Ругани. Той се врече във вечна вярност на сексапилната журналистка Микела Персико, с която е от 2015 г.

Очарователната блондинка и защитникът на Ювентус са двойка от 2015-а, през 2020-а се роди синът им Томазо. Момчето, облечено досущ като татко си, проследи с интерес бракосъчетанието на родителите си в църквата „Сан Карло Боромео“ в Торино.