0

Б екенбауер за пръв път показа гаджето, с което е вече почти две години. Тя е на 21 и е студентка.

Не става въпрос обаче за 76-годишният Кайзер Франц, а за неговия най-малък син – Джоел. Младият мъж и русокосата Джесика са заедно от почти две години, но едва сега обявиха публично връзката си. Наследникът на легендарния немски футболист е голям фен на голфа и през изминалия уикенд заведе любимата си на турнир в Кицбюел.

Двамата се запознали в Инстаграм. Джоел пръв писал, пленен от чара на Джесика. Тя пък в началото изобщо не знаела кой е той, а сега казва за него: „Той е супер мил, внимателен и винаги е до мен“.

 

Освен Джоел, Бекенбауер има още трима синове. Най-големият Томас се ражда през 1963 г., малко преди татко му да навърши пълнолетие. Той е кратката връзка с Ингрид Грьонке. Сега Томас е инвестиционен съветник. Плод на любовта с първата му съпруга Бригите Витман са Майкъл (1966) и Стефан (1968). Първият е психиатър, а вторият тръгна по стъпките на баща си и е треньор. След това Кайцер Франц се жени за Сибил Ваймар, която работи като секретар в Германския футболен съюз. Джоел е от третата съпруга – Хайди, която го дарява и с дъщеря Франческа. Момичето сега е на 18 и е много привързано към брат си.