0

Д ейвид Бекъм добави 64-тата татуировка в богатата си колекция и тя е поредната, посветена на жена му Виктория. Съсобственикът на футболния Интер Маями е поръчал да изпишат „Пош“ на средния пръст на лявата му ръка.

Дейвид Бекъм добави 64-тата татуировка в богатата си колекция и тя е поредната, посветена на жена му Виктория. Съсобственикът на футболния Интер Маями е поръчал да изпишат „Пош“ на средния пръст на лявата му ръка. На Острова вече се чудят как по тялото на Бекъм въобще е останало свободно място. Най-новата си придобивка той направил в прочуто студио в Западен Холивуд. Там 48-годишният Дейвид отишъл с най-малкия си син Крус (18), който също си направил нов татус. От февруари момчето също има прякора на прочутата си майка - дизайнерка и певица, върху кожата си. През 2015-а легендата на Манчестър Юнайтед се сдоби с „99“ върху малкия си пръст, с което отбеляза годината, в която се ожени за Виктория (49) и се роди големият им наследник Бруклин. Неговото име украсява кръста на татко му. Говори се, че голямата роза на Бекъмовия врат и думите „Обичам те“ също са изрисувани в чест на половинката му. Някогашната спайска и Дейвид се радват още на 21-годишния Ромео и Харпър, на 12. Средното име на дъщеря му - Севън, също е върху един от пръстите на Дейвид.

„Всички татуировки, които имам, са посветени на семейството ми - призна пред „Сън“ бившият футболист. - Историята на моя живот е върху кожата ми. Не очаквайте да я прочетете на лицето ми“. Някои от мотивационните татуировки на Бекъм са написани с почерка на Харпър и после пренесени върху тялото му. Те гласят „Мечтай смело, бъди нереалистичен“, „Пред лицето на бедата“ и „Нека да мразят, докато страхът им е голям“. Още по-обсебен от татусите е Бруклин, който има над 70 послания към съпругата си Никола Пелц.

На Острова вече се чудят как по тялото на Бекъм въобще е останало свободно място. Най-новата си придобивка той направил в прочуто студио в Западен Холивуд. Там 48-годишният Дейвид отишъл с най-малкия си син Крус (18), който също си направил нов татус. От февруари момчето също има прякора на прочутата си майка - дизайнерка и певица, върху кожата си.

През 2015-а легендата на Манчестър Юнайтед се сдоби с „99“ върху малкия си пръст, с което отбеляза годината, в която се ожени за Виктория (49) и се роди големият им наследник Бруклин. Неговото име украсява кръста на татко му. Говори се, че голямата роза на Бекъмовия врат и думите „Обичам те“ също са изрисувани в чест на половинката му. Някогашната спайска и Дейвид се радват още на 21-годишния Ромео и Харпър, на 12. Средното име на дъщеря му - Севън, също е върху един от пръстите на Дейвид.

„Всички татуировки, които имам, са посветени на семейството ми - призна пред „Сън“ бившият футболист. - Историята на моя живот е върху кожата ми. Не очаквайте да я прочетете на лицето ми“.

Някои от мотивационните татуировки на Бекъм са написани с почерка на Харпър и после пренесени върху тялото му. Те гласят „Мечтай смело, бъди нереалистичен“, „Пред лицето на бедата“ и „Нека да мразят, докато страхът им е голям“. Още по-обсебен от татусите е Бруклин, който има над 70 послания към съпругата си Никола Пелц.