0

Ф утболната легенда Дейвид Бекъм за пореден път трогна съпругата си Виктория, с която са заедно от 26 г. Дизайнерката се похвали, че той я е дарил с "най-добрия подарък, правен някога" – електрически скутер за 300 паунда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

За нея той е по-ценен от всички луксозни автомобили в техния автопарк, защото ще й помага да се придвижва по-лесно. Навръх Св. Валентин бившата спайска претърпя злополука на тренировка и счупи костица на стъпалото си. Именно затова загриженият Дейвид (48) демонстрира своята най-внимателна страна, като купи на жена си въпросната тротинетка KneeRover, която е с мека платформа за коляното. Така Виктория поне временно ще оставя патериците и няма да натоварва крака си. Скутерът е снабден със звънец и поставка за напитки, а освен това набира и доста висока скорост.

Пред своите 33 млн. последователи в Инстаграм Пош се похвали как мъжът й собственоръчно сглобява возилото, което разполага с кош за покупки. „Като си помисля колко вино мога да побера в нея – коментира г-жа Бекъм. - Този скутер ще помогне на крака ми, защото възстановяването протича бавно“.

В. „Дейли мейл“ веднага се пошегува, че Дейвид е минал тънко с този подарък за предстоящия й 50-и юбилей. За 30-ия рожден ден Бекъм подари на Виктория пръстен с розов диамант за 1 млн. паунда, а за 40-ия – диамантена гривна за 50 000 паунда. За 17 април обаче семейството планира голямо парти, на което Пош се надява вече да може да обуе обувки на високи токчета, които са й запазена марка.

В момента двете звезди разпускат на огромната си яхта за 5 млн. паунда край Маями. С тях са синовете им Крус и Ромео. Дейвид купи 30-метровата лодка за семейството си като коледен подарък през 2021 г.

Наскоро собственикът на Интер Маями похвали жена си в подкаста на Джеймс Кордън: „Виктория е страхотна майка и се грижи за мен през повечето време. Създадохме този невероятен живот заедно и тя успява да управлява всички нас. Мисля, че това е най-важното нещо за мен, защото семейството винаги е било важно, а най-великото нещо, с което тя ме дари, са четирите ни деца“.