0

Д ейвид и Виктория Бекъм за първи път проговориха за изневярата, в която футболистът бе набеден от медиите през 2003 г. Тогава той играеше в Реал и именно в Мадрид гръмна аферата му с неговата лична асистентка Ребека Лус.

Бившият капитан на Англия и Пош засегнаха болезнения епизод в документалната поредица „Бекъм“ на „Нетфликс“, чиято премиера се състоя във вторник вечер в Лондон. На събитието 48-годишният Дейвид беше придружен от съпругата си, четирите им деца, жената на най-големия им син Бруклин – Никола Пелц, както и от приятелката на средния Ромео – Мия Реган.

"Това беше най-трудният период в живота ми“, признава някогашната спайска, а сега дизайнерка. „Имах чувството, че светът е срещу нас. Ако трябва да съм напълно честна, и ние бяхме един срещу друг. И това е тъжно. Дори не мога да започна да ви разказвам колко трудно беше и как ми се отрази. Беше истински кошмар и абсолютен цирк, а всички обичат, когато циркът идва в града, нали? Освен ако не участваш в него", споделя още в лентата Виктория.

Самият Дейвид казва, че не знае как двамата са се справили с кризата в брака си, която шестваше по първите страници на вестниците с месеци. „Чувствахме, че потъваме, но трябваше да се борим за семейството си“, откровен е Бекъм, който в този период бил сам, тъй като Пош предпочела да остане в Англия с двете си момчета.

През 2005-а тя роди и третото – Крус, като с появата му е свързан още един неприятен спомен за певицата. Въпреки че имала насрочена дата за секцио в мадридска болница, Дейвид й обяснил, че по същото време трябва да снима реклама за „Пепси“ с Дженифър Лопес и Бионсе. „Заявих: „Ами ти сериозно ли?“. Аз ще се пръсна, трябва да лежа. А ти имаш проклета фотосесия с Дженифър, която е прекрасна и не е бременна“.

Във филма е снимана и майката на Бекъм – Сандра, която в началото била против връзката му с Пош: "Притеснявахме се, че заради нея той ще изгуби всичко, за което е работил, защото футболът винаги е бил на първо място".

Колкото до Лус, която направи кариера на модел и риалити звезда, тя е омъжена за лекар, с когото живее в Норвегия с двамата им синове. 45-годишната испанка сега съжалява, че е продала историята с Бекъм на медиите: „Бях млада и глупава“.