0

Д ейвид Бекъм показа добре гледаните си кокошки на своите 87,5 милиона последователи в Инстаграм. С голяма усмивка на уста 49-годишната футболна легенда разходи своите пилета, които получи като подарък от жена си Виктория за Коледа.

Съсобственикът на Интер Маями построи кокошарник в английското си имение в Котсуолдс, което се оценява на 6 млн. паунда.

При редките си посещения на Острова Бекъм следи изкъсо птиците, а през март се похвали и с първото снесено яйце. На едно от видеата той разказа, че е преместил полозите на различно от първоначалното място и промяната е дала резултат. „Вълнението от намирането на яйца и откриването на това, от което кокошките се нуждаят, е направо невероятно. Моите кокошки и огромният петел обаче са малко срамежливи за камерите”, призна бившата звезда на Манчестър Юнайтед, който се е запалил и по пчеларството.

Веднага след като нагледа стопанството си, Дейвид отлетя за Ню Йорк. В луксозния хотел Whitby той присъства на събитие по повод документалния филм в негова част на Netflix. Сериалът „Бекъм“ е в 4 части, режисиран е от носителя на „Оскар“ Фишър Стивънс и продуциран от друг носител на „Оскар“ – Джон Бацек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Дейвид посрещаше гостите заедно с емблематичната кралица на модата Анна Уинтур, която от 1988 г. е главен редактор на списание „Вог“.Сред присъстващите бе и Роджър Федерер, който освен че уважи колегата си спортист, представи и документална лента, посветена на собствената му кариера. Става дума за Twelve Final Days, която проследява периода между обявяването на оттеглянето на швейцареца и прощалния му мач на „Лейвър Къп“ през септември 2022 г. Световната премиера на филма, чиито режисьори са Джо Сабия и носителят на „Оскар“ Асиф Кападия, ще е на 20 юни. От Amazon разкриват, че първоначално филмът е бил предназначен само за Федерер и семейството му, а публично излъчване не е влизало в плановете, но след това носителят на 20 титли от Големия шлем решил да покаже тези съкровени моменти на широката публика.