0

К арим Бензема и Джордан Озуна очакват дете.

Новата любима на носителя на „Златната топка“ е бременна отскоро и изгаря от щастие, съобщава испанският АВС. Заради очакваното щастливо събитие американката дори е отклонила много ангажименти. Тя предпочитала да си даде почивка като модел, за да е близо до нападателя на Реал и да се подготвя за раждането.

 

34-годишният футболист и Джордан, на 32, вече живеят заедно. Те се настанили в луксозен апартамент в центъра на Мадрид, след като той се изнесе от именията си в покрайнините. Там остана да живее бившата му Клое с двете си деца. Медицинската сестра дари звездата с две деца – първородната дъщеря Мелия вече е на 8, а братчето й Нури е на 3.

Новото бебе ще е четвърто за Бензема. Той има и петгодишен син Ибрахим от Кора Готие. Момчето и майка му бяха в Париж за церемонията по връчването на „Златната топка“. Така футболистът имаше подкрепата на две жени – бившата и настоящата Джордан.

Американката обаче не позира за официални снимки с Бензема, макар цял свят да знае, че тя е жената до него. Къдрокосата красавица обаче не пропусна да публикува стотици снимки със „Златната топка“, давайки да се разбере колко много се гордее с футболиста.