0

К арим Бензема явно все още има силни чувства към Клое дьо Лоне, майка на две от децата му.

Нападателят на Ал Итихад използва паузата в първенството на Саудитска Арабия да се наслади на екзотична почивка на остров Мавриций. На това райско място той заведе и Клое. На снимки, направени от бдителни папараци, се вижда, че двамата преливат от щастие и се гушкат, потопени в искрящо сините води на Индийския океан.

Клое и Карим имаха хубава връзка в миналото, когато той бе звезда в Реал (М). На 3 февруари 2014 г. красавицата, която е медицинска сестра, го дари с дъщеричка Мелия. След това Бензема се ожени за френския модел Кора Готие. От брака им се роди син – Ибрахим. Впоследствие голмайсторът се сдоби и с друго момче – Нури. Малчуганът вече е на пет години, а майката отново бе Клое дьо Лоне. Последната любов на Бензема е Джордан Озуна. Той я заведе на церемонията по връчване на „Златната топка“ през 2022 г. Всъщност на събитието дойде и бившата му жена Кора. Нямаше я само Клое. Април миналата година дойде новината, че Бензема е станал татко за четвърти път, този път от Джордан Озуна.

Миналото лято Бензема бе една от многото звезди, които подсилиха първенството на Саудитска Арабия. Французинът подписа с шампиона Ал Итихад, след 14 изключително успешни сезона в Реал (М). С колоса от Мадрид спечели пет пъти Шампионската лига, още толкова Световното клубно първенство и четири пъти Суперкупата на Европа. В Ал Итихад обаче не му потръгна чак толкова добре. За 15 мача до момента отбеляза 9 гола, а тимът му е седми, на 25 точки от лидера Ал Хилал. За сравнение Кристиано Роналдо отбеляза 20 попадения в 18 срещи за Ал Насър, който е втори и е в битката за титлата.