0

Н якогашната звезда на Манчестър Юнайтед и Англия Джеси Лингард явно нехае, че от Нотингам Форест не удължиха едногодишния му договор.

В Инстаграм халфът си пусна снимки как се забавлява на Бабрадос с приятели и мистериозна блондинка.

Вестник „Дейли мейл“ я разконспирира като Яна Уотс и за нея се знае само че поне от година живее в карибския рай. Освен че се изкъпа с нея и я разходи по плажа, Джеси я заведе и да карат джет.

По всичко личи, че 30-годишният талант не мисли засега за своето футболно бъдеще, което не се очертава никак розово. През последния сезон той беше най-скъпоплатеният играч на Форест с 200 000 паунда седмична заплата, но за 17 мача не отбеляза попадение и не записа участие в нито една голова ситуация. Отборът завърши 16-и във Висшата лига и се спаси от изпадане, но освободи шестима футболисти. Лингард, който се присъедини към тима със свободен трансфер миналото лято, все пак се отчете с два гола и две асистенции в три мача за купата на Лигата. Освен с него Нотингам се раздели още с нападателите Андре Аю и Лайл Тейлър, халфовете Кафу и Джак Колбак, както и с вратаря Джордан Смит.

В неотдавнашно интервю Лингард разкри, че разочароващото му представяне през сезон 2019/20 с Юнайтед го е накарало да се обърне към пиенето, за да се справи с болката. Пред подкаста The Diary of a CEO Джеси сподели, че страстта му към футбола е изчезнала, тъй като е получавал заплахи от феновете и се е борил със семейни проблеми.
„Пиех по една водна чаша преди лягане. Поглеждам назад сега и си мисля "за какво правех това?". Опитвах се да забравя какво става. Но се получи 10 пъти по-зле. Опитвах се да бъда старият Джеси, с шеги и закачки, но всички нападки ми се отразяваха. Имах чувството, че нося целия свят на раменете си“, призна Лингард, чията най-голяма радост е дъщеричката му Хоуп от фитнес модела Ребека Холидей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLingz (@jesselingard)