0

Б ившият футболист на Уотфорд и Тотнъм Муса Сисоко заведе съдебно дело за клевета срещу „Сън“, след като вестникът го обвини, че не е платил 61 700 паунда сметки за електричество, докато е играл за „стършелите“.

Таблоидът съобщи, че компанията You Energy е завела дело срещу Сисоко за дълга, но французинът твърди, че няма нищо общо с това.

„Сън“ използва името и снимката ми за история, с която нямам нищо общо. Те не провериха информацията и само защото някой има същото име и фамилия като мен, причиниха на мен и семейството ми вреда и болка. Продават вестници за моя сметка. Ще ги съдя и после ще оставя съда да си свърши работата. Не можеш да обиждаш хората, само за да привлечеш вниманието към себе си. Следващият път ще бъдете по-внимателни“, написа Сисоко в Туитър.

Сисоко игра в Англия от 2013 до 2022 г. и живееше в апартамент на стойност три милиона евро, а "Сън“ съобщи, че той не е плащал сметките си за ток. Сисоко се премести в Нант това лято и напусна апартамента, но според вестника не е платил дълга си към You Energy.