0

В ратарят на Цървена звезда и бивш на Лудогорец Милан Борян и съпругата му Снежана са сред любимите светски двойки в Сърбия.

Двамата не слизат от жълтите секции на медиите, а русокосата красавица с радост говори за съвместния им живот. „А само като се замисля, че се бях зарекла да не излизам с футболист. А също, че не бих се омъжила за по-млад мъж“, каза Снежа в интервю за Hit Informer. През 2015-а обаче тя престъпва обещанието си и се влюбва в Борян, тогава вратар на Раднички (Ниш), от когото е по-голяма с 5 години. Ключова за връзката им се оказва една покана за барбекю.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

„За всичко е виновен брат ми Ненад. Той също е вратар и играеше блестящо в унгарския Видеотон. Претърпя обаче тежка травма на очите, върна се в Сърбия, беше опериран и възвърна зрените си. Започна да играе в Раднички и бързо стана не само титуляр, но и капитан. И изведнъж се оказа, че в отбора взимат някакъв си национал на Канада на име Милан Борян. Той бързо измести брат ми, а аз бях бясна. Цялото ми семейство го мразехме, за нас той беше Хитлер“, спомня си Снежана, която дари любимия си със син Филип.

Въпреки съперничеството обаче Ненад и Милан стават първи дружки и Снежа е принудена да прибегне до помощта на настоящия си съпруг, за да организира парти изненада за рождения ден на брат си. „Беше любов от пръв поглед“, категорична е Снежана, която е бивше пресаташе на футболния Партизан.

Родители й бързо заподозрели, че има нещо. „Започнахме да си пишем, а след няколко дни ме покани в Ниш на барбекю. При едно от пътуванията татко ме попита: „Пак ли в Ниш? Май си харесала някой там, сигурно е онзи светски лъв Милан Борян“.

По това време вратарят наистина не се свърта на едно място. „Когато станахме гаджета, Милан живееше при мен. Финансовото му състояние не беше добро, тъй като беше похарчил всичко спечелено за пътувания и излизания. Така се научихме всичко да градим заедно“, разказа още блондинката.