0

С ватба в родния си Белград вдигна бившият нападател на Локомотив (Сф) и Марек - Владимир Джилас.

Сърбинът взе за съпруга певицата Ивана Станич, която в знак на любов сложи неговата фамилия към името си. Именно 39-годишният футболист върна усмивката на красавицата, чиято съдба е изключително драматична.

Преди Джилас изпълнителката имаше връзка с друг футболист – Милян Мърдакович, който през май 2020-а се самоуби пред очите й. Трагичният инцидент се разиграл в апартамента под наем, в който влюбените живеели. Той се гръмнал в главата с пистолета на майка си.

„Болката ме изгаря, пия успокоителни. Не мога да приема, че моята любов си отиде. Трябваше да ходим на концерт. Тогава видях, че държи оръжието, молих го да го остави, плаках. Потърсих майка му за помощ, но тя ми каза да го оставя да пие, щом така иска, а аз да изляза. Помолих го да дойде с мен и отидох в банята да се приготвя. Тогава чух да щраква пистолетът. Дори не можах да стигна до него, когато стреля. Видях само краката му“, разказа два дни след страшния инцидент Ивана.

Според певицата двамата били в идеални отношения, но Мърдакович трудно се справял с депресията, налегнала го след края на кариерата. За последно нападателят, който отне живота си на 38 години, игра в ОФК Београд през 2017-а. Той се отдал и на алкохола. „Това беше най-големият проблем. Ако не беше пил този ден, вероятно нямаше да посегне на живота си“, продължи излиянието си певицата.

Сега обаче тя отново е щастлива и виновен за това е именно Джилас, който също има друга връзка зад гърба си и син тийнейджър. Кариерата му в България започна от Марек през 2007, след това към него интерес имаше и от ЦСКА, но в крайна сметка премина в Локомотив (Сф), за който игра и в Европа.

След като Ивана пък обяви, че вече е госпожа Джилас, заваляха поздравления. „Горчиво“, „Прекрасна си“, „Нека любовта ви бъде вечна“, са само част от пожеланията, с които приятели и фенове засипаха певицата, облечена в изящна тясна рокля на елитен булчински бутик в Белград.