0

Е ди Джордан оплака жива съпругата на Михаел Шумахер. Бившият собственик на тим от Формула 1 смята, че Корина е жертвала себе си, за да опази семейните тайни. Най-вече тази за състоянието на съпруга си.  

Шумахер претърпя инцидент през декември 2013 година и беше поставен в медикаментозна кома, след като кара ски извън позволената зона. По-късно той беше преместен в семейния дом край Женевското езеро. Това през септември 2014 година, където медицински екип помага на Корина да се грижи за него.

Джордан, който макар и слабо е свързан с иконата на Ферари, разкри миналата година, че иска да посети седемкратния световен шампион във Формула 1. Той обаче е бил отрязан от семейството на Шумахер. 

„Това е възможно най-ужасната ситуация за Мик и Корина“, каза Джордан пред OLBG  „Вече минаха почти десет години, в които Корина не може да отиде на парти, на обяд....това или онова, тя е като затворник, защото всеки би искал да говори с нея за Михаел, когато тя няма нужда да напомня за това всеки път минута.", допълни Еди.