0

П релъстената и изоставена от Григор Димитров руска моделка Виктория Боня ще направи опит за изкачване на хималайския връх Манаслу (8163 м).

42-годишната красавица е част от поредната експедиция, организирана от звездата в алпинизма Нирмал Пурджа.

Непалецът, който стъпи на всички 14 осемхилядника за рекордните 6 месеца и 6 дни, вече е завел Боня в базов лагер, където предстои аклиматизация.

„Нужно е наистина да излезем от пределите на ума, който ни ограничава, за да погледнем малко по-далеч. Нирмал така вдъхновява, че преставаш да се съмняваш и разбираш, че всички граници са само в главите ни. Преди това смятах такива хора за луди, а после тайно започнах да им завиждам. Дори да не стъпя на върха, ще се науча на много неща и ще се опозная още по-добре“, обясни намеренията си Боня, която досега бяхме свикнали да виждаме по червения килим в Кан и на модни ревюта.

Тя призова алпинистите да не я съдят строго, че въпреки липсата на опит се е хвърлила направо над 8000 м. „Това е зов на душата ми, който не мога да игнорирам. Напълно разбирам рисковете за здравето и живота ми, но такива стъпки ни променят изцяло и ни карат да разберем кои сме всъщност. Така че не знам физически, но морално съм готова на 100%“, увери в Инстаграм светската лъвица, която от години живее в Монако.

Именно там тя завъртя афера с Гришо през 2019-а, но бе зарязана, когато му поиска дете. "Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска... Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше”, разказа Боня, която има 10-годишна дъщеря Анджелина от Александър Смърфит (36), син на ирландски мултимилионер.

Миналата година Виктория се оплака в тв интервю, че тенисистът я сменил с най-добрата й приятелка Лолита Османова. Оборотната хубавица не крие също флиртовете си с Неймар, Мбапе и Дрогба.